Program de Sărbători: 24-26 Dec. : Închis / 27 - 29 Dec. :10:00 - 17:00 / 30 Dec - 2 Ian. : Închis

Compania

Despre companie 23445 

SC Petunia Trans SRL este o societate cu capital romanesc, privat, avand ca obiect de activitate comercializarea de produse destinate industriei constructiilor. De 20 de ani, suntem un distibuitor important de materiale de constructii, amenajari si finisaje, oferind solutii complete, prin produse si servicii de cea mai buna calitate.

Din anul 1993, ne-am dezvoltat constant. Am pornit ca afacere de familie, iar daca la inceput aveam doar 5 angajati, in prezent, echipa noastra este mult mai mare, si numara 40 de persoane. Avem multi ani de experienta pe piata materialelor de constructii, ani in care compania noastra a crescut datorita profesionalismului si serviciilor oferite. La noi gasiti tot ce va trebuie pentru a face o constructie de la A la Z.


La centrele noastre gasiti toate materialele de care aveti nevoie atunci cand doriti sa construiti, sa amenajati sau sa instalati. Va oferim materiale grele (caramida, ciment, produse metalurgice, mortari, adezivi si lianti etc.), sisteme utilizate pentru constructia de acoperisuri si invelitori (elemente de fixare si de scurgere, material lemnos, tigla ceramica, placi policarbonat, folii, placi ondulate din fibra de stica etc. ), sisteme de izolare, instalatii sanitare si electrice, produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, gresie, faianta, obiecte sanitare, seminee si sobe, usi, parchet etc.), produse pentru gradina (garduri, decoratiuni, hidrofoare etc.). Speram ca v-am convins ca avem de toate!


In judetul Salaj, centrele comerciale Petunia Trans se gasesc la Simleu Silvaniei si Zalau. Cel mai mare centru este cel din Zalau, unde suprafata totala este de 2000 mp .


Colaboram cu clienti, cu domenii de activitate diverse, de la societati comerciale, pana la omul de rand. Va asteptam in centrele noastre, unde va oferim tot ce aveti nevoie pentru a face o renovare sau o constructie, indiferent de complexitatea ei.

Cersanit Holcim Adeplast Cemacon Siceram Onduline Azomures Isopor Weber Gecsat Knauf Policolor Opoczno Apla Schuller Pipelife Simcor Kober